Κύκλωμα κοκαϊνης και χασίς: Στη φυλακή ο αστυνομικός και άλλοι 4 συλληφθέντες - Άφαντος ο δεύτερος αστυνομικός που αναζητείται για να συλληφθεί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύκλωμα κοκαϊνης και χασίς: Στη φυλακή ο αστυνομικός και άλλοι 4 συλληφθέντες - Άφαντος ο δεύτερος αστυνομικός που αναζητείται για να συλληφθεί! (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ έφερε προφυλακίσεις...

Στις φυλακές οδηγούνται οι 5 απο τους 7 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαίνης και χασίς, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, ο οποίος κατά την κατηγορία συμμετείχε ενεργά στη δράση τους.

Οι απολογίες διήρκεσαν σχεδόν 14 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που προφυλακίστηκε, υποστήριξε πως εισχώρησε ως "μυστικός" αστυνομικός στο κύκλωμα για να το ξεσκεπάσει, αλλά δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του. Το επιχείρημα αυτό δεν έγινε δεκτό από Ανακρίτρια και Εισαγγελέα των Αθηνών.

Επίσης, ο 31χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Θεσσαλία και με πατέρα πρώην βουλευτή - Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε χρήστης και ζήτησε τη διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης. Και αυτός προφυλακίστηκε, ενώ αντίστοιχη υπερασπιστική γραμμή ακολούθησαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Ο άλλος αστυνομικός που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται, ενώ διαφεύγουν της σύλληψης ακόμη δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα. 

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο κύκλωμα συμμετείχαν κι άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί εως τώρα.

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης 1.000 ευρώ και της εμφάνισης τρεις φορείς το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκαν ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και η 34χρονη κατηγορούμενη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA