Χαλκίδα: Νέες αποκαλύψεις στο «Καλημέρα Ελλάδα» για τον σκηνοθετημένο γάμο στο δημαρχείο - Πασίγνωστος καρδιολόγος ο γαμπρός! Δείτε έγγραφο - ντοκουμέντο από την «μαϊμού» - τελετή! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Νέες αποκαλύψεις στο «Καλημέρα Ελλάδα» για τον σκηνοθετημένο γάμο στο δημαρχείο - Πασίγνωστος καρδιολόγος ο γαμπρός! Δείτε έγγραφο - ντοκουμέντο από την «μαϊμού» - τελετή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις γύρω από την απίστευτη υπόθεση απάτης με τον σκηνοθετημένο γάμο (δείτε ΕΔΩ) που σκάρωσε ο παντρεμένος γιατρός στο Δημαρχείο Χαλκίδας με την ερωμένη του...

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, μίλησε την Τετάρτη (31-10-2018) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση με τον σκηνοθετημένο γάμο που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο Χαλκίδας. Στην εκπομπή παρουσιάστηκε έγγραφο - ντοκουμέντο από την «μαϊμού» - τελετή που οργάνωσε ο παντρεμένος γιατρός.

ΒΙΝΤΕΟ
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα έχει διετελέσει και Διευθυντής σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, γνωστή καρδιολόγος της Αθήνας είναι και η γυναίκα που «παντρεύτηκε» στο δημαρχείο, η οποία σημειώνεται πως ήταν αυτή που αποκάλυψε, τέσσερα χρόνια μετά, την απάτη, όταν πήγε στο Δήμο Χαλκιδέων να ζητήσει το διαζευκτήριο με αφορμή τον χωρισμό τους.
Παράλληλα, ένας από τους δύο μάρτυρες του σκηνοθετημένου γάμου που έδωσαν το «παρών» εκείνη την ημέρα στο δημαρχείο ήταν και ένας γνωστός κοινωνικός λειτουργός από την Εύβοια, ο οποίος μάλιστα στο έγγραφο εμφανίζεται με ψεύτικο επίθετο, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί στη «μαϊμού» - τελετή και ήδη έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη η Ενορκη Διοικητική Εξέταση του Δήμου και η Εισαγγελική έρευνα.

Το έγγραφο - ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή από την «μαϊμού» - τελετή στο Δημαρχείο Χαλκίδας, με ημερομηνία 12 Ιουνίου 2014:
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από προηγούμενο ρεπορτάζ, χωρίς κανένας αρμόδιος να πάρει χαμπάρι, ο πασίγνωστος καρδιολόγος μετέβη με την επίσης καρδιολόγο, σύντροφο του σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας και τέλεσε τον «πολιτικό γάμο» με κομπάρσους και πλαστογραφώντας την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου στο Γραφείο Πολιτικών Γάμων, ο οποίος εκείνη την εποχή, ήταν ο Βασίλης Γουρνής.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ από προηγούμενη ανάρτηση με τις δηλώσεις του πρώην Αντιδημάρχου Βασίλη Γουρνή που πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA