Απίστευτη ιστορία απάτης στη Χαλκίδα: Παντρεμένος γιατρός σκηνοθέτησε γάμο - «μαϊμού» στο δημαρχείο με την ερωμένη του - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτη ιστορία απάτης στη Χαλκίδα: Παντρεμένος γιατρός σκηνοθέτησε γάμο - «μαϊμού» στο δημαρχείο με την ερωμένη του - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, όμως η ιστορία είναι πέρα για πέρα πραγματική - Για την απίστευτη υπόθεση μίλησαν το πρωί της Δευτέρας (29-10-2018) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης με τον συνεργάτη του, Ντίνο Σιωμόπουλο, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας, Βασίλης Γουρνής...

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας παντρεμένος γιατρός με δύο παιδιά από την Κρήτη, ο οποίος το 2014 κατόρθωσε να στήσει γάμο - «μαϊμού» στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, για να πείσει την ερωμένη του ότι την αποκατέστησε! 

Χωρίς κανένας αρμόδιος να πάρει χαμπάρι, ο γιατρός μετέβη με την ερωμένη του σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας και τέλεσε τον «πολιτικό γάμο» με κομπάρσους και πλαστογραφώντας την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου στο Γραφείο Πολιτικών Γάμων, ο οποίος εκείνη την εποχή, ήταν ο Βασίλης Γουρνής. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την «μαϊμού» - τελετή και απεικονίζεται το ζευγάρι, πουθενά όμως δεν φαίνεται αυτός που τους πάντρεψε.
Η απάτη αποκαλύφθηκε τέσσερα χρόνια μετά, το 2018, όταν το ζευγάρι χώρισε. Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφος του πήγε στο Δημαρχείο Χαλκίδας για να πάρει το διαζευκτήριο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο οι υπάλληλοι του Δήμου της είπαν ότι ο συγκεκριμένος γάμος δεν ήταν πουθενά δηλωμένος. 

Μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια, ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των «μυστικών υπηρεσιών» και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο γιατρός ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά και για την υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Δήμο Χαλκιδέων, ενώ ο Βασίλης Γουρνής έχει καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά όπως αποκάλυψε στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Έχω πληροφορίες ότι η αίθουσα είχε κλειστεί για εκδήλωση κάποιου φορέα και οπότε άνοιξε και έγινε ο πολιτικός ...χαμός», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA