ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Διακόπηκε δίκη γιατί έκανε κρύο στη δικαστική αίθουσα!

Το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στη δικαστική αίθουσα του Εφετείου Αθηνών οδήγησε σε διακοπή τη δίκη για την υπόθεση του C4I...

Συνήγοροι και ακροατήριο φορούσαν τα παλτό τους, ενώ και η Εισαγγελέας ζήτησε διακοπή για να φέρει το πανωφόρι της.

Η έδρα αναζήτησε την ύπαρξη άλλης αίθουσας για να συνεχιστεί η διαδικασία, αλλά δεν υπήρχε τέτοια εναλλακτική. Έτσι η συνεδρίαση διεκόπη και η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Με την έναρξη της διαδικασίας, τον λόγο πήρε η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου, Θέμη Σοφού, ο οποίος επικαλούμενος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ζήτησε την αποβολή του ελληνικού δημοσίου από την πολιτική αγωγή. 

Ο κ. Σοφός επικαλέστηκε την απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρία - η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων - 39.700.000 ευρώ.

Ανάλογα αιτήματα για την αποβολή του ελληνικού δημοσίου αναμένεται να υποβληθούν και από άλλους συνηγόρους κατηγορουμένων στην επόμενη συνεδρίαση.

Πληροφορίες: ANT1

Έφυγαν από τη Χαλκίδα με την κλεμμένη BMW για να κλέψουν και δεύτερο αυτοκίνητο στη Νέα Λάμψακο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεψαν δύο αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα από Χαλκίδα και Νέα Λάμψακο... Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (06-12-...