Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Ο Μπουραντάς διόρισε φίλο του blogger που «εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις κατά δημοτών που ασκούν κριτική στο δήμαρχο»! (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Ο Μπουραντάς διόρισε φίλο του blogger που «εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις κατά δημοτών που ασκούν κριτική στο δήμαρχο»! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Διαδικτυακές επιθέσεις μέσω προσωπικού blog έχουν δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, δημότες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, επειδή ασκούν κριτική στη δημοτική Αρχή του Θανάση Μπουραντά...

Τελικά, όπως καταγγέλεται, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου blog, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και όπως αποκαλύφθηκε είναι παλιός φίλος-συνεργάτης του Θανάση Μπουραντά, ο οποίος τον διόρισε πρόσφατα με μισθό στο γραφείο τύπου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Η απόφαση του Δημάρχου στο πρόγραμμα της ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Οι δημόσιες καταγγελίες:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην διαδικτυακή ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αυλωναρίου, Γιώργος Ζαργάνης, ο οποίος είναι ένα από τα άτομα που φέρεται να δέχτηκε επίθεση με χλευαστικές εκφράσεις:

«Δηλώνει "δημοσιογράφος", "προποτζής", "εθελοντής", "δικηγόρος", προφανώς γιατί όλα τα σφάζει κ όλα τα μαχαιρώνει για ένα κομμάτι ψωμί ο κύριος Νίκος Αγγελής.

Τελικά είναι κ επίσημα διορισμένος στο γραφείο τύπου του δήμου Κύμης -Αλιβερίου ή προς το παρόν κάνει το συνήγορο υπεράσπισης μαζί με το έτερον πολιτικό ήμιση του δημάρχου εκτελώντας κ αυτός πιστά τις εντολές προκειμένου να βολευτεί με μια θέση στο δήμο;

Με το αζημίωτο πάντα μην ξεχνιόμαστε! Και με χρήματα των δημοτών μάλιστα τους οποίους γελοιοποιεί με τις ευλογίες του δημάρχου μέσα από το προσωπικό του blog, χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους που είναι εκλεγμένοι.

Αλήθεια κύριε Αγγελή θα μας απαντήσετε γιατί σας "κούρεψε" εσένα κ τον σημερινό εντολοδόχο σου ο κύριος Περγαντάς;

Είναι κοινό μυστικό τελικά;

Αληθεύει τελικά ότι δούλευες σε πρακτορείο προπο;

Ένας ""μεγαλοδημοσιογράφος"" σαν κ εσένα να ασχολείται με τζόκερ κ προπό;...»

Ανακοίνωση απέστειλε στο EviaZoom.gr και ο δημότης Μπάμπης Γκαρούτσος, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο κύριος με το μπλόγκ, θέλησε να με αποκαλέσει ανορθόγραφο, αν και έχω μεγάλα δάκτυλα και πατούσα, θα δεχτώ την "καλοπροαιρετη", "καλοσυνάτη" και ''ευγενική'' του επισήμανση και την επόμενη φορά πέρα απο ορθος και καίριος στην ουσία των λεγομένων μου, στα οποία ειμαι πάντα προσεκτικός, γι' αυτό και τις περισσότερες φορές δικαιωμένος, θα προσέχω και τα κουμπιά και τα μεγάλα μου δάχτυλα....Αναφορικά τώρα με το μπλογκ του- προσωπικό ιστολόγιο, όπως το χαρακτηρίζει- φίλοι με ενημέρωσαν ότι με βρίζειςκαι με τα γραφόμενά σου πλήττει καίρια την τιμή και την υπoληψή μου. Έχει άραγε, αυτός ο προασπιστής των ελληνικών γραμμάτων, το δικαίωμα να υβρίζει, μειώνει, υποτιμά και να χλευάζει;»

Όπως κατήγγειλε επίσης ο τέως Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κύμης Άγγελος Μαργέλης στο blog που διατηρεί: intzou.blogspot.com:

«Δεν χρειαζόταν να έχεις κληρονομικό χάρισμα για να μαντέψεις ποιος θα ήταν ο νέος σύμβουλος του Δημάρχου. Όπως φαίνεται στην απόφαση του Δημάρχου, προσλήφθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2018.... Είναι νόμιμο με τα λεφτά των Δημοτών να σατιρίζει στο ιστολόγιό του επιεικώς λέω σατυρίζει, μεταξύ των άλλων, τους αντιπάλους του Δημάρχου; Μήπως είναι ποινικά κολάσιμο; Τουλάχιστον ηθικά; Θα το δούμε. Πάντως του ευχόμαστε καλή τύχη, αν και είναι ένας επί πλέον μισθοφόρος παρά τον Δήμαρχο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA