Δήμος Χαλκιδέων: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Δαριβέρη - «Ήμουν σαν διακοσμητικό στοιχείο στο συνδυασμό του Ζεμπίλη» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Δαριβέρη - «Ήμουν σαν διακοσμητικό στοιχείο στο συνδυασμό του Ζεμπίλη»

  Όπως τονίζει, ποτέ δεν κλήθηκε από τον Θανάση Ζεμπίλη για να ερωτηθεί σχετικά με τις υποψηφιότητες της Έλενας Βάκα και του Γιάννη Μπάκα...

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Ιωάννας Δαριβέρη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου:

«Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από τη δημοτική παράταξη «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», καθώς επιθυμώ να αποστασιοποιηθώ από τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί εντός αυτής με τις δύο υποψηφιότητες από τον ίδιο το συνδυασμό, για τη θέση του Δημάρχου στο Δήμο Χαλκιδέων, στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Μαΐου 2019, αφού η ανωτέρω κατάσταση παρεκκλίνει της φιλοσοφίας μου και των αρχών μου.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι ουδέποτε κλήθηκα από τον κ. Ζεμπίλη να παρευρεθώ στη συνάντηση που οργάνωσε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 με τους εκλεγμένους συμβούλους, ώστε να ερωτηθώ και να θέσω τις απόψεις μου για το θέμα αυτό.

Τόσο το ήθος μου όσο και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπουν να παρευρίσκομαι απλά στο Δημοτικό Συμβούλιο, σαν διακοσμητικό στοιχείο, επικυρώνοντας ειλημμένες αποφάσεις του συνδυασμού στις οποίες ποτέ δεν μετείχα.

Κατόπιν τούτων, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Προστασίας Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) .

Τέλος, κάνω σαφές ότι από τη θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετώ το Δήμο Χαλκιδέων παραμένοντας πιστή στο ίδιο όραμα με το οποίο ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή, εκφράζοντας τις απόψεις μου, και ψηφίζοντας τα θέματα κατά συνείδηση με γνώμονα πάντα το καλό της πόλης μας και τα συμφέροντα των δημοτών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA