Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: «Η ΝΟΔΕ Εύβοιας στηρίζει την Βάκα», λέει ο Ποδάρας, αλλά τα «γαλάζια» στελέχη τον διαψεύδουν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: «Η ΝΟΔΕ Εύβοιας στηρίζει την Βάκα», λέει ο Ποδάρας, αλλά τα «γαλάζια» στελέχη τον διαψεύδουν!

«Η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα σε υποψήφιους δημάρχους γιατί οι δημότες πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές», έχει δηλώσει εδώ και καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΝΟΔΕ Εύβοιας λειτουργεί τελείως διαφορετικά καθώς εκδίδει ανακοινώσεις δηλώνοντας την στήριξη της σε διάφορα πρόσωπα, όπως η Τζοβάνα Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων και τώρα στην Έλενα Βάκα για τον Δήμο Χαλκιδέων...

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας:

«Σήμερα, εκτιμώντας ότι ένας απαραίτητος κύκλος ζυμώσεων και δηλώσεων προθέσεων σε επίπεδο υποψηφίων Δημάρχων έχει ολοκληρωθεί και με κριτήρια πάντοτε την πρόκριση υποψηφιότητας με προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, με τη μεγαλύτερη δυνατή προοπτική έκφρασης και συσπείρωσης των υγειών δυνάμεων του τόπου, η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για το Δήμο Χαλκιδέων.

Το μακρόχρονο, συνεπές και έντονο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα της Έλενας Βάκα στον Δήμο Χαλκιδέων, το οποίο έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί από τους δημότες, αποτελεί εφαλτήριο για τον αγώνα εκλογής της στον Δημαρχιακό θώκο και οδηγό για μια επιτυχημένη Δημαρχιακή θητεία, που χρειάζεται ο τόπος.

Ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, εύχομαι στην Έλενα καλό αγώνα και καλή επιτυχία και καλώ όλα τα στελέχη μας στο Δήμο Χαλκιδέων να συνταχθούν με την κεντρική αυτή επιλογή του κόμματος στον μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειας, στο πλευρό της Έλενας Βάκα».

Ωστόσο, μετά από αυτή την ανακοίνωση, μέλη της ΝΟΔΕ αντέδρασαν και διαχώρισαν την θέση τους, όπως ο Μάνος Φωτάκης και ο Σωτήρης Βασιλείου, οι οποίοι σε ανακοίνωση που απέστειλαν στο EviaZoom.gr, τονίζουν ότι δεν τους εκφράζει η ανακοίνωση του Ποδάρα καθώς οι ίδιοι στηρίζουν τον Βασίλη Καθαροσπόρη, (σ.σ. ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει έντονα «βαπτιστεί» νεοδημοκράτης).

Με αφορμή λοιπόν και την υποψηφιότητα του «γαλάζιου» Γιάννη Μπάκα, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα μέλη της ΝΟΔΕ που διαφωνούν με την δημόσια ανακοίνωση του κ. Ποδάρα, ο οποίος απ ότι φαίνεται λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, την ώρα που ο αρχηγός του λέει και ξαναλέει ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα στους υποψήφιους δημάρχους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA