Επεισόδιο με αστυνομικό της Ασφάλειας που έγινε «τσακωτός» σε συνέδριο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου - Του πήραν την ταυτότητα και τον παρέδωσαν στον ανώτερό του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επεισόδιο με αστυνομικό της Ασφάλειας που έγινε «τσακωτός» σε συνέδριο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου - Του πήραν την ταυτότητα και τον παρέδωσαν στον ανώτερό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη του ΠΑΜΕ εντόπισαν αστυνομικό με πολιτικά να παρακολουθεί το συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης και του αφαίρεσαν την ταυτότητα ενώ κατήγγειλαν την παρουσία της αστυνομίας στο συνέδριο - «Είχε ανεβεί απλώς να δει τι γίνεται» είπε ο διοικητής που που κλήθηκε να τον παραλάβει απο την έξοδο του συνεδριακού κεντρου...

Η παρουσία του αστυνομικού της ασφάλειας προκάλεσε εντονες αντιδράσεις σε όσους μετείχαν στο 33ο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όταν μάλιστα αρχικά εργαζόμενοι που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα διεξαγωγής του συνεδρίου, αντιλήφθηκαν την παρουσία του αστυνομικού, που ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα, και επιχείρησαν να του πάρουν την ταυτότητα για να διαπιστώσουν αν είναι υπηρεσιακή, ακολούθησε συμπλοκή και ένταση.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ αφού ανακάλυψαν τον ασφαλίτη, κάλεσαν τα κανάλια και τους τον παρουσίασαν όπως και την υπηρεσιακή του ταυτότητα. Παράλληλα υπενθύμισαν πως μόλις δυο μέρες πριν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ είχε ζητήσει τα Συνέδρια των Εργατικών Κέντρων να πραγματοποιηθούν με αστυνομική προστασία. 
Οι συνδικαλιστές δεν άφησαν τον άνδρα της Ασφάλειας, ο οποίος δήλωσε πως μπήκε στο κτήριο για «να πάρει καφέ» να φύγει, παρά τον παρέδωσαν στον ανώτερό του.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA