Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου - Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου - Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά! (ΦΩΤΟ)

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του...

Σύμφωνα με το popaganda.gr, που δημοσιεύει και τα έγγραφα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου Ζακ, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Έτσι μετά την κατάρρευση του σεναρίου του «αυτοτραυματισμού» στην τζαμαρία και της ληστείας, καταρρέει και εκείνο των ναρκωτικών.


Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Είναι σαφές ότι τα πολλαπλά πλήγματα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος στις 21 Σεπτεμβρίου επέφεραν την εξόντωση του. Εκτός από τους δυο κατηγορούμενους και τους αστυνομικούς που συνέπραξαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να διερευνηθεί και ο ρόλος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ζήτημα για το οποίο το Υπουργείο Υγείας έχει φορέσει ωτοασπίδες.

Υπογραμμίστηκαν αναλυτικά οι αντιφάσεις στις δύο καταθέσεις του διασώστη του ΕΚΑΒ σε προηγούμενο ρεπορτάζ και οι παραβιάσεις του πρωτοκόλλου. Το πιο καίριο απ’ όλα είναι αν μια Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) που δεν έγινε κι ούτε θα μπορούσε να γίνει σωστά με τα χέρια του θύματος δεμένα πίσω, θα ήταν σωτήρια.

«Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από τα χτυπήματα»

«Γράφτηκαν τόσα πολλά και ειπώθηκαν τόσα πολλά για έναν ακίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και λιντσαρίστηκε. Βρέθηκε ελάχιστο ποσοστό μπίρας 0,26 και μόνο χρήση ιμπουπροφένης», τόνισε στο newsit.gr η δικηγόρος της οικογένειας Κωστόπουλου, Χρύσα Πετσιμέρη.

Οι εξετάσεις έγιναν από δυο εργαστήρια, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη «για να μην υπάρχει καμία παρανόηση».

Σημείωσε ότι Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από τα χτυπήματα που δέχθηκε όταν προσπάθησε να βγει από το κοσμηματοπωλείο. «Δεν υπάρχει πρότερο καρδιακό νόσημα ή άλλο παθολογικό νόσημα, το οποίο να μπορεί να συνδυάσει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε κάτι εκείνη την ώρα. Όπως καταλαβαίνετε ο θάνατός του προήλθε από τα χτυπήματα». 

Πληροφορίες: Propaganda.gr, Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA