Σάλος δίχως τέλος για το δικαστήριο που καταδίκασε σε 10ετη φυλάκιση την καθαρίστρια - Την επισκέφθηκε στις Φυλακές Θήβας ο Υπουργός Δικαιοσύνης! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σάλος δίχως τέλος για το δικαστήριο που καταδίκασε σε 10ετη φυλάκιση την καθαρίστρια - Την επισκέφθηκε στις Φυλακές Θήβας ο Υπουργός Δικαιοσύνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την απόφαση δικαστηρίου να καταδικάσει σε 10 χρόνια κάθειρξη μια καθαρίστρια, επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο Δημοτικού...

Συνάντηση με την 53χρονη καθαρίστρια στις Φυλακές Θήβας, είχε σήμερα, Παρασκευή (23-11-2018) ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου.

Εν τω μεταξύ, μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, επισπεύσθηκε η συζήτηση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης καθαρίστριας, η οποία βρίσκεται από τις 6 Νοεμβρίου στην φυλακή. 

Συγκεκριμένα, η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής πρόκειται να συζητηθεί στις 28 Νοεμβρίου, ενώ οι συνήγοροι της παράλληλα κατέθεσαν και αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Μάλιστα, η Εισαγγελέας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την αναίρεση της.

Για την υπόθεση μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» τόσο ο δικηγόρος της 53χρονης, όσο και η Πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Εύη Καρυδάκη.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA