Σοβαρά επεισόδια με τσιγγάνους σε Κέντρο Υγείας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοβαρά επεισόδια με τσιγγάνους σε Κέντρο Υγείας (ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (12-11-2018)...

Όπως αναφέρει το alithianews.gr, δύο ρομά από τον οικισμό των Σοφάδων Καρδίτσας, μετέφεραν έναν τρίτο με τραύματα στο πόδι που αιμορραγούσε. 

Ο 28χρονος τραυματίας, όμως, βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών με αποτέλεσμα να αντιδρά βίαια. Αφού αρνήθηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, άρχισε να χτυπάει την γιατρό που εφημέρευε αρχικά κλωτσώντας την στα πλευρά και εν συνεχεία και στο πρόσωπο. Επίσης, προκάλεσε και φθορές στον εξοπλισμό του Κ.Υ. Σοφάδων.

Κλήθηκε η αστυνομία και ακολούθως το δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρδίτσας για να του παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η ιατρός που υπεβλήθη σε εξετάσεις στα πλευρά για να διαπιστωθεί ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στο Κ.Υ. Σοφάδων αλλά τις προηγούμενες φορές ήταν μικρότερης κλίμακας και υπήρξαν απλά φραστικές επιθέσεις και απειλές.

Επίσης, είναι γνωστό ότι τον περασμένο Ιούλιο, επίθεση τσιγγάνων στο νοσοκομείο Καρδίτσας, συντέλεσε έτσι ώστε η κλινική ακόμη και σήμερα να υπολειτουργεί και να εφημερεύει τις μισές ημέρες του μήνα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA