Στη φυλακή ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη φυλακή ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος

Στη φυλακή θα οδηγηθεί την Δευτέρα (26-11-2018) ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ όπου θα εκτίσει ποινή 14 ημερών...

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε μια προσφορά από τον πρώην σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής της εκστρατείας του Τράμπ, Γιώργο Παπαδόπουλο για να αναβάλει την επικείμενη αλλά σύντομη ποινή του ομοσπονδιακού κρατουμένου. Επίσης είχε αρνηθεί την μετατροπή της ποινής φυλάκισης σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 14 ημερών τον Σεπτέμβριο για ψευδή κατάθεση στο FBI, στο πλαίσιο της έρευνας για τυχόν ανάμειξη της Ρωσίας στις εθνικές αμερικανικές εκλογές το 2016.

Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ είχε παραδεχθεί την ενοχή του για ψευδή κατάθεση στο FBI όσον αφορά την χρονική περίοδο και τη σημασία των επαφών που είχε με Ρώσουυς. 

Ανάμεσά τους είναι και ένας καθηγητής στον οποίο ο Παπαδόπουλος είπε πως οι Ρώσοι έχουν στην κατοχή τους «καυτά στοιχεία» για την τότε υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον. 

Πληροφορίες: Newsit, Sputniknews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA