Τέλος ο Μπολντς από την Κύμη - Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέλος ο Μπολντς από την Κύμη - Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του! (ΦΩΤΟ)

Προβληματίζει η κακή πορεία της Κύμης και ο Θεοδώρου ψάχνει λύσεις...

Παρελθόν αποτελεί από την Κύμη ο ΝτεΜάριους Μπολντς. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τον Γιάννη Καστρίτη, κάτι που συνέβη και κόντρα στην ΑΕΚ, και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ωστόσο δεν έμεινε για πολύ κενό το ρόστερ στη θέση του ξένου για την Κύμη, καθώς μετά την απομάκρυνση του Ντεμάριους Μπολτς, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέτζιναλντ Χολμς.

Ο 31χρονος γκαρντ, αγωνιζόταν στην Τουρκία πέρυσι με την ομάδα της Ακχισάρ και έχει έφεση στο σκοράρισμα από την περιφέρεια, κομμάτι που θέλουν να ενισχύσουν στη Κύμη. 
Ο νέος παίκτης της Κύμης...

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Reginald Holmes, ο οποίος για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας!

Ο Holmes είναι 31 ετών, γεννημένος στις 8/8/1987, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται κυρίως ως shooting guard, αλλά και ως play maker. Την αγωνιστική περίοδο 2017/18 έπαιξε στην τουρκική TBL με την ομάδα της Akhisar Belediye, έχοντας κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο ίδιο πρωτάθλημα με την Mamak Belediye Ankara. Επιπλέον, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ιταλική Centrale del Latte Brescia, στην Πολωνία με την Kotwica Kolobrzeg, στην Βουλγαρία με την BC Beroe, στην Γαλλία με την Le Mans Sarthe Basket, στην TB2L της Τουρκίας με την Genclik Bursa και στο Μαρόκο με την As de Sale.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης αναμένεται να αφιχθεί άμεσα στην χώρα μας, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις και να υπολογίζεται από τον κόουτς Καστρίτη για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA