Την ώρα που η ΝΔ συμμετέχει στον εορτασμό: Συνεργάτιδα του Μαρκόπουλου χαρακτηρίζει «παραμύθι» το Πολυτεχνείο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Την ώρα που η ΝΔ συμμετέχει στον εορτασμό: Συνεργάτιδα του Μαρκόπουλου χαρακτηρίζει «παραμύθι» το Πολυτεχνείο! (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που η ΝΔ προχώρησε ακόμη και στην αλλαγή του σήματος της με αφορμή την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τονίζοντας σε ανακοίνωση πως: «Η Νέα Δημοκρατία συμμετέχοντας στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αφιερώνει το λογότυπο της στους αγώνες των νέων για ελευθερία»...

Στενή συνεργάτιδα του πρώην Ευβοιώτη Υπουργού της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου, - οποίος θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος-, έχει γράψει από προχθές στη σελίδα της στο facebook: «Νισάφι πιά! 44 χρόνια...ταίζουμε τους νέους με...παραμύθια για τους...αγώνες του σοσιαλισμού και της αριστεράς. Μετά από 44 χρόνια οι αριστεροί πρωταγωνιστές του... <εδώ πολυτεχνείο>, ή βρίσκονται στη φυλακή ή απολαμβάνουν εις τας...Ευρώπας τους παχυλότατους μισθούς...»

Πρόκειται για την Ελένη Μπασινά, την οποία παρουσίασε επίσημα ο τέως Υπουργός πριν λίγο καιρό ως μία από τις συνεργάτιδες του στα γραφεία του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η κ. Μπασινά:

«Απειλούν τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων, επειδή αρνούνται να εφαρμόσουν την εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας και αντί να...γιορτάσουν το πολυτεχνείο της...Δαμανάκη, θα κάνουν μάθημα κανονικά! Μπράβο τους! Νισάφι πιά! 44 χρόνια...ταίζουμε τους νέους με...παραμύθια για τους...αγώνες του σοσιαλισμού και της αριστεράς. Μετά από 44 χρόνια οι αριστεροί πρωταγωνιστές του... <εδώ πολυτεχνείο>, ή βρίσκονται στη φυλακή ή απολαμβάνουν εις τας...Ευρώπας τους παχυλότατους μισθούς, εις υγείαν ημών των ηλιθίων που...γαλουχούσαμε τους μαθητές μας με το... πνεύμα του...ψωμί, παιδεία, ελευθερία! Τώρα το ψωμί δίνεται με το...δελτίο, η παιδεία χειραγωγείται και η ελευθερία στο...απόσπασμα! Όχι άλλο νερό στο...μύλο της αριστεράς!».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA