Χειροπέδες σε αστυνομικό που εμπλέκεται στο κύκλωμα Ριχάρδου με το λαθρεμπόριο χρυσού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χειροπέδες σε αστυνομικό που εμπλέκεται στο κύκλωμα Ριχάρδου με το λαθρεμπόριο χρυσού

Ακόμα και αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα με τον κλεμμένο χρυσό...

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος με παραρτήματα ενεχυροδανειστηρίων και στη Χαλκίδα, θεωρείται από τους Αστυνομικούς ως ηγετικό μέλος του κυκλώματος. Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς για το κύκλωμα.

Οι Αστυνομικοί τοποθετούν ψηλά στην ιεραρχία του κυκλώματος κλεπταποδόχων τον ενεχυροδανειστή. Τον κατηγορούν ότι συνεργαζόταν με άλλους ενεχυροδανειστές και κλεπταποδόχους και διακινούσε τεράστιες ποσότητες κλοπιμαίων.

Όλα δείχνουν ότι το κύκλωμα συνεργαζόταν με άλλο κύκλωμα ληστών και διαρρηκτών. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι εμπλέκεται στο κύκλωμα και ένας συνάδελφός τους αστυνομικός, αλλά και άλλοι ενεχυροδανειστές όπως και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.

Από αυτούς εξασφάλιζαν μεγάλες ποσότητες κλοπιμαίων από σπίτια και κοσμηματοπωλεία τα οποία στη συνέχεια έλιωναν και πωλούσαν υπό μορφή ράβδων στην Τουρκία.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος του αστυνομικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ στο EviaZoom.gr: «Στέκεται πλέον στα πόδια του και παίζει μόνος του, είναι ένα θαύμα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Evia Zoom .gr μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης...  Όπως είπε, τα νέα για τον μικρό ήρωα, ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ