21 μήνες μετά το φοβερό δυστύχημα: Παντρεύτηκε ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

21 μήνες μετά το φοβερό δυστύχημα: Παντρεύτηκε ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα σελίδα στην ζωή του γυρίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του...

Στις 26 Φεβρουαρίου 2017 ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τον γιο του Παύλο και την σύζυγό του, Αποστολία στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Eθνική Oδό Αθηνών-Λαμίας. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Ο άτυχος άνδρας, που είδε την γυναίκα και τον γιο του να χάνονται όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, ξαναφτιάχνει την ζωή του.

Ήταν λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα η Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα με σφοδρότητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

21 μήνες μετά ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έμυ με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στα Μέγαρα. Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίστηκαν πριν 8 μήνες μέσω facebook και κοινών γνωστών.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA