Αποκαλύψεις Καμμένου για την δικαιοσύνη: «Παρακράτος και διορισμός παιδιών δικαστών σε εφοπλιστικά συμφέροντα...! Ζητώ εξηγήσεις από τον Υπουργό Δικαιοσύνης!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκαλύψεις Καμμένου για την δικαιοσύνη: «Παρακράτος και διορισμός παιδιών δικαστών σε εφοπλιστικά συμφέροντα...! Ζητώ εξηγήσεις από τον Υπουργό Δικαιοσύνης!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οφείλω να πω ότι δεν έχουμε πράξει ως κυβέρνηση αυτά που οφείλουμε να έχουμε πράξει για την απόδοση της δικαιοσύνης...», παραδέχθηκε σήμερα (11-12-2018) από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος ο οποίος κατήγγειλε τα εξής:

«Διερωτώμαι πως είναι δυνατόν σε κάποια κακουργήματα να ορίζεται Ανακριτής μέσα σε μία εβδομάδα και στην υπόθεση του Noor 1 έχοντας ασκηθεί ποινικές διώξεις για εμπορία και προμήθεια ναρκωτικών, τριών τόνων ηρωϊνης να μην έχει οριστεί ακόμα Ανακριτής γιατί δεν συνεδριάζει το Εφετείο Πειραιώς. Ζητώ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να έρθει και να μας το πει. Όπως επίσης και πως είναι δυνατόν ο Εισαγγελέας που αναλαμβάνει, με διορισμό από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την αναίρεση για τα στημένα παιχνίδια να είναι ο μόνος από τους 22 δικαστικούς που είχε εντεταχθεί στο συμβούλιο υπέρ του κ. Μαρινάκη. Διότι βεβαιώς το παρακράτος συνεχίζει να διοικεί, Ελέγχθησαν ποτέ οι αναφορές στη βουλή και σε μέσα ενημέρωσης για το διορισμό παιδιών δικαστών σε εφοπλιστικά συμφέροντα;»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA