Πόρισμα ΕΔΕ για το λιντσάρισμα: Απόταξη για 4 αστυνομικούς και απόλυση με αργία για τους υπόλοιπους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πόρισμα ΕΔΕ για το λιντσάρισμα: Απόταξη για 4 αστυνομικούς και απόλυση με αργία για τους υπόλοιπους!




Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, στους 8 αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του λιντσαρίσματος του Ζακ Κωστόπουλου...

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», το πόρισμα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και προτείνει την απόταξη των τεσσάρων αστυνομικών, τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή, και την επιβολή της αργίας με το ερώτημα της απόλυσης για τους άλλους τέσσερις, που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ποινή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν γίνει δεκτή η πρόταση οι 4 υπόλοποι αστυνομικοί θα απέχουν από τα καθήκοντά τους για αριθμό μηνών που θα αποφασιστεί από την ηγεσία και διάστημα κατά το οποίο δεν θα αμείβονται, ενώ εφόσον επιστρέψουν στην υπηρεσία, εάν υποπέσουν σε νέο πειθαρχικό αδίκημα, τότε θα αποταχθούν.

Το πόρισμα θα δοθεί στη ΓΑΔΑ και θα κριθεί από το Αρχηγείο της αστυνομίας. Μπορεί να ενεργοποιηθούν οι δομές νομικής υποστήριξης που υπάρχουν για το προσωπικό της Αστυνομίας και θα ελεγχθεί αν τηρήθηκαν οι τύποι και η ουσία του πειθαρχικού κώδικα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο - ντοκουμέντο με τους αστυνομικούς να χτυπούν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA