Βίντεο - ντοκουμέντο: Αστυνομικοί χτυπούν τον αιμόφυρτο και αναίσθητο Ζακ Κωστόπουλο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο - ντοκουμέντο: Αστυνομικοί χτυπούν τον αιμόφυρτο και αναίσθητο Ζακ Κωστόπουλο!

Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Ζακ Κωστόπουλου έρχεται στο φως της δημοσιότητας - - Στο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί που σέρνουν, βαράνε με γκλομπ και κλωτσάνε τον 33χρονο - Ένας από τους αστυνομικούς κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι που θεωρείται «πειστήριο του εγκλήματος»...

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έφτασε στα χέρια της μόλις χθες από αυτόπτη μάρτυρα της στιγμής. Είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο ο 33χρονος έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του, το κεφάλι του είναι μπανταρισμένο μες στα αίματα και το πρόσωπό του έχει μπλαβιάσει. Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν - ένας κρατάει κλομπ. 
Ήδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι - το θεωρούμενο ως πειστήριο του εγκλήματος, που υποτίθεται ότι κράδαινε ο Ζακ Κωστόπουλος και απειλούσε τον κόσμο, αναφέρει το δημοσίευμα.
Ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει βίαια τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Όλη αυτή την ώρα ο νεαρός δεν φέρνει καμία αντίσταση. Αντίθετα, φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του

Ο αιμόφυρτος Ζακ κείτεται χωρίς τις αισθήσεις του στον πεζόδρομο, ανάμεσα σε τέσσερις αστυνομικούς που –άγνωστο γιατί– προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA