Σοκάρει: Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε κοριτσάκι - Το δάγκωσε στο πρόσωπο την ώρα που έλεγε τα κάλαντα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σοκάρει: Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε κοριτσάκι - Το δάγκωσε στο πρόσωπο την ώρα που έλεγε τα κάλαντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές στιγμές από άγρια επίθεση ενός πιτ μπουλ έζησε η μικρή Δήμητρα στο Ίλιον, ενώ έλεγε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων - Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ εξαφανίστηκε μαζί με τον σκύλο για να αποφύγει το αυτόφωρο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το κοριτσάκι μαζί με τα δύο αδελφάκια του και τον πατέρα του, μπήκαν να πουν τα κάλαντα σε καφενείο στο Ίλιον.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ένα σκύλος ράτσας πιτ μπουλ με λουρί, αλλά χωρίς φίμωτρο. Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, διαβεβαίωσε τον πατέρα των κοριτσιών, ότι δεν είναι επιθετικό.

Ωστόσο, όταν τα παιδάκια ξεκίνησαν να λένε τα κάλαντα, το σκυλί ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του και όρμησε στο κοριτσάκι, το οποίο δάγκωσε στο πρόσωπο.

Ούτε ο ιδιοκτήτης του ούτε οι υπόλοιποι θαμώνες μπορούσαν να σταματήσουν το πιτ μπουλ όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η μικρή Δήμητρα, μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα ημέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Μετά το συμβάν ο ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ η οικογένεια του κοριτσιού ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Νέο «χαστούκι» του ΣτΕ: Παράνομα τα εξοχικά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη Βόρεια Εύβοια

Παράνομο έκριναν ξανά οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι είναι το πολεοδομικό σχέδιο οικισμού στη Βόρεια Εύβοια των συναδέλφων τους, της Ένωσης...

Βίντεο - Ρεπορτάζ