Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά - Οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά - Οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από ένα περίεργο περιστατικό αρπαγής γνωστού επιχειρηματία του Πειραιά που συνέβη περίπου στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (27-12-2018) έξω από το σπίτι του, επί της οδού Θεμιστοκλέους, στην Πειραϊκή...

Τέσσερις άγνωστοι δράστες ντυμένοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ των Ειδικών Δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ, -μάρτυρες αναφέρουν ότι έφεραν στα μπουφάν τους λογότυπο της ΕΚΑΜ-, επιβίβασαν με την βία σε τζιπ γνωστό επιχειρηματία του Πειραιά στον χώρο των εισαγωγών ποτών και καπνικών προϊόντων, την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως είδαν τους άγνωστους άντρες να επιβιβάζουν με την βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο και να διαφεύγουν με ταχύτητα.

Στην οικία του επιχειρηματία έχει μεταβεί κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και βρίσκεται σε επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς του για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA