«Είστε πλέον προβλέψιμοι» - Ο Πολάκης απαντά στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Είστε πλέον προβλέψιμοι» - Ο Πολάκης απαντά στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή» και με την οποία ζητείται από τον πρωθυπουργό «να αποδοκιμάσει τις τοποθετήσεις του υπουργού του»...
 

Σε νέα ανάρτησή του στο Facebook ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας γράφει προς τους δικαστές ότι «καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι» προσθέτοντας ότι έχει καταθέσει αναφορές προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις υποθέσεις που χειρίζονται οι τέσσερις δικαστές τους οποίους είχε κατονομάσει σε προηγούμενη ανάρτησή του.
 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:
 

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ-ενταύθα
 

Αξιότιμοι κύριοι
 
1) διάβασα την ανακοίνωση σας.
 
2)καθιστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς καθε φορα που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσυνης μιλάτε για "θεσμική εκτροπή"
 
3)Πριν βγάλετε την ανακοίνωση ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως :Απο τις 31/12/18 εχω αποστείλει ως Αναπλ Υπ υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελεια του Αρείου πάγου για καθε μια απο τις υποθέσεις που αναφέρονται στην αναρτηση ,ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς κατα την εκτίμηση μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ .
 

4)Εγω δε μιλησα για "πολιτικό χρόνο" οπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωση σας ,αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!
 
5) Μια που το έφερε η κουβέντα ,πιστευω πως αναγκαίο θα ηταν η "κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου " να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και οχι σε δεκαετίες οπως το παρελθόν (π.χ. ζημενς,c4i,κλπ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA