Ένταση και διαμαρτυρίες μετά τη κηδεία του Ρομά που σκοτώθηκε από τα πυρά του αστυνομικού - «Πυροβολούν για να πάρουν παράσημα», λέει ο δικηγόρος του θύματος»! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένταση και διαμαρτυρίες μετά τη κηδεία του Ρομά που σκοτώθηκε από τα πυρά του αστυνομικού - «Πυροβολούν για να πάρουν παράσημα», λέει ο δικηγόρος του θύματος»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση μετά την κηδεία του Ρομά που σκοτώθηκε από τα πυρά του αστυνομικού στην Κηφισιά...

Ομόφυλοι του διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας δικαίωση, ενώ ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα.

Το θύμα εγκατέλειψε έξω από ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι ο συνεργός του, καθώς είχε χτυπηθεί στην πλάτη από βολίδα και αιμορραγούσε, ωστόσο, μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς συγγενής και φίλοι του νεκρού Ρομά έσπευσαν στο θεραπευτήριο για να διαμαρτυρηθούν και υπήρξε φόβος για επεισόδια.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής ο αστυνομικός, επιστρέφοντας από την Υπηρεσία του (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στο σπίτι του, γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης, είδε επί της οδού Τριπόλεως δύο άγνωστα άτομα να επιχειρούν να βάλουν με τη βία εντός Ι.Χ. αυτοκινήτου μία ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία ο ίδιος γνώριζε καθότι τυγχάνουν γείτονες. Η 82χρονη είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα όταν την προσέγγισαν οι επίδοξοι ληστές.

Ο αστυνομικός αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά οι δύο άνδρες με την γυναίκα στο αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το θύμα ήταν σεσημασμένος για πληθώρα αδικημάτων, ακόμη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2009.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA