Επίσημο διαζύγιο ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΑΛ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσημο διαζύγιο ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΑΛ

Με κοινή επιστολή τους στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ δήλωσαν την αποχώρηση τους από τις θέσεις που είχαν αναλάβει τόσο στα κεντρικά όργανα, όσο και ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές...
 

Επισημαίνουν, μάλιστα, στην επιστολή τους, αυτό που εξαρχής είχε δηλώσει ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, λόγω της απόφασής του να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο η κυρία Γεννηματά όσο και όλα τα κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ έχουν ξεκαθαρίσει ότι η διαγραφή Θεοχαρόπουλου δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση και διαγραφή της ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα, διαμηνύουν ότι με την απόφαση Θεοχαρόπουλου για αποχώρηση του κόμματός του από το ΚΙΝΑΛ διαφωνούν τα περισσότερα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, που θέλουν να παραμείνουν στο φορέα.

Έτσι, λοιπόν, η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησης των 31 στελεχών της από το ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να καταδείξει ότι οι περισσότεροι συντάσσονται με την απόφαση του προέδρου τους. 

Μεταξύ άλλων, αποχωρούν 20 στελέχη της ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένου Θανάση Θεοχαρόπουλου, από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, τρία στελέχη από την Εκτελεστική Γραμματεία και 19 στελέχη από τις Γραμματείες των Τομέων Πολιτικής του φορέα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA