Πτώση αεροπλάνου στο Μεσολόγγι - «Χτενίζουν» τη θάλασσα οι δύτες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πτώση αεροπλάνου στο Μεσολόγγι - «Χτενίζουν» τη θάλασσα οι δύτες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεσολόγγι, μετά την ενημέρωση για πτώση αεροπλάνου στη περιοχή... 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει εντοπιστεί κηλίδα από τα καύσιμα του αεροπλάνου. Δύτες ερευνούν την περιοχή.

Το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στη θάλασσα, όπως ανέφερε ένας ψαράς που ψάρευε στην συγκεκριμένη περιοχή. «Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως».

Στο σημείο είναι περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την ακτή, ήδη υπάρχουν θαλάσσια και εναέρια μέσα καθώς και δύτες που ανιχνεύουν όλη την περιοχή. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει αέρας.

Πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος, το οποίο κατέπεσε στην θάλασσα, στην περιοχή Καβουρότρυπα, στην περιοχή του Γαλατά Μεσολογγίου.

Την πληροφορία μετέφεραν στις Αρχές αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι είδαν το αεροπλάνο να διαγράφει μια καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και ιδιώτες κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν και να προσεγγίσουν το αεροσκάφος και να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον χειριστή του ή και σε τυχόν δεύτερο επιβαίνοντα στο αεροσκάφος.

Ο πιλότος φέρεται να ειχε την τελευταία επαφή του με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας στις 12:29 της Τετάρτης, ενημερώνοντας ότι θα κινηθεί στον άξονα μεταξύ Πάτρας και Μεσολογγίου.

Από το αεροδρόμιο του Αράξου ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, συνδράμει από αέρος στις έρευνες.

Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρο και Μονάδα του ΕΚΑΒ από την Πάτρα. Μάλιστα, το πρώτο ασθενοφόρο που πλησίαζε στην περιοχή «κόλλησε» στην άμμο και χρειάστηκε η παρέμβαση πυροσβεστών για την αποκόλληση του.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA