Στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, με τους παίκτες όμως να φροντίσουν να γεμίζουν με παραγωγικό τρόπο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουν στην διάθεση τους...

Σήμερα  το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Τσικλιδή και τους αθλητές μας Σταύρο Τουτζιαράκη, Σκοτ Σαγκς και Δημήτρη Μαργέλη, βρέθηκε στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε σχολεία της περιοχής που έχουμε καθιερώσει εδώ και τρία χρόνια. Οι παίκτες της Κύμης είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μαθητές και να απαντήσουν με προθυμία σε όλες τους τις ερωτήσεις σχετικά με τον επαγγελματικό αθλητισμό και το άθλημα του μπάσκετ. Μάλιστα μετά από απαίτηση των μαθητών του Λυκείου φρόντισαν να κάνουν και μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων τους που περιελάμβανε καρφώματα και κάποια δύσκολα σουτ. 

Τέλος, οι αθλητές της Κύμης πριν αποχωρήσουν δεν παρέλειψαν να καλέσουν όλα τα παιδιά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τονίζοντας το πόσο καθοριστική θα είναι αυτή για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA