Στους δρόμους οι αγρότες: Κλειστή η εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στους δρόμους οι αγρότες: Κλειστή η εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης!

Κλειστή βρίσκεται η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης και στα δυο ρεύματα στο κόμβο της Νίκαιας Λάρισας, καθώς πριν λίγη ώρα τρακτέρ από την Λάρισα την Καρδίτσα και άλλες περιοχές της Θεσσαλίας έχουν δημιουργήσει αγροτικό μπλόκο...

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας - μέλος της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων Ρίζος Μαρούδας, κάλεσε όλους τους αγρότες της Θεσσαλίας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να στηρίξουν το μπλόκο της Νίκαιας με την συμμετοχή τους. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρούδας είπε ότι «το μπλόκο της Νίκαιας μπορεί να θα δώσει δυναμική στον αγώνα των αγροτών» και έστειλε τους χαιρετισμούς του σε όλους τους αγρότες που συμμετέχουν στις αγροτικές κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα.

Την στήριξη στα αιτήματα των αγροτών εξέφρασε και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας οποία βρέθηκε στο μπλόκο της Νίκαιας, με τον πρόεδρο του ΕΚΛ να δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι με την παρουσία των εργαζομένων στο μπλόκο «γίνεται προσπάθεια να οικοδομηθεί συμμαχία αγροτών και εργατοϋπαλλήλων ενάντια στην βάρβαρη πολιτική».

Σημειώνεται πως οι αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων με ανακοίνωσή τους προτάσσουν ένα πλαίσιο αιτημάτων που αφορούν κυρίως το κόστος παραγωγής, τις τιμές των προϊόντων τους, αλλά και ζητήματα που αφορούν το εισόδημα τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA