Συνέντευξη Μητσοτάκη: «Σκηνοθετημένο το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Μητσοτάκη: «Σκηνοθετημένο το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μύδρους» κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο «διαζύγιο» του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας το ως «στημένη θεατρική παράσταση», ενώ είπε ότι δεν πιστεύει τους λόγους που προέβαλαν οι ΑΝΕΛ για τον χωρισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μια «στημένη υπόθεση, ένα συνενοημένο διαζύγιο, λέγοντας ότι «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθούν να υπάρχουν, απλώς συγχωνεύθηκαν».

Σχολιάζοντας την στάση βουλευτών των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, οι οποίοι δήλωσαν ή εμφανίζονται έτοιμοι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «Τσίπρας και Καμμένος είναι σε απόλυτη συννενόηση για όσα συνέβησαν, δεν υπάρχει μια νέα αρχή αλλά μια λύση για να βολευτούν και οι δύο, ώστε ο κ. Καμμένος να μην ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά να μείνει στην Βουλή ως αρχηγός κόμματος», σημειώνοντας ότι «δανείζει βουλευτές του στον κ. Τσίπρα για να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή».

Ο Κ. Μητσοτάκης κάλεσε όλους τους βουλευτές που σκέπτονται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης να αναλογιστούν τι θα σημάνει αυτό, καθώς θα οδηγήσει στην έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ο Τσίπρας είναι ταυτισμένος με το ψέμα, τον κυνισμό, την εξαπάτηση, την εθνική ταπείνωση. Αυτά τον συνδέουν με τον κ. Καμμένο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι οι πολίτες δεν μπορεί να πείθονται από το επιχειρούμενο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα σε άλλους χώρους, καταλήγοντας ότι κρίνει πως οι πολίτες βλέπουν ως λύση για την χώρα την Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA