Χαλκίδα: Στις 20:30 το βράδυ ανακοίνωσε ο Παγώνης ότι θα ανοίξουν τα σχολεία την Πέμπτη (10/1) - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Στις 20:30 το βράδυ ανακοίνωσε ο Παγώνης ότι θα ανοίξουν τα σχολεία την Πέμπτη (10/1) - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν!

Τελευταίος και ...«καταϊδρωμένος» ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε στις 20:30 το βράδυ ότι θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη ως εξής:

• Τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων (Χαλκίδας – Ληλαντίων – Ν. Αρτάκης – Αυλίδας και Ανθηδόνας) σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο, πλην του Ειδικού Ενιαίου Γυμνασίου – Λυκείου Χαλκίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).

• Τα σχολεία της Α/θμιας Eκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο.

• Το Ειδικό Ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο Χαλκίδας, τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδόνας, με ώρα έναρξης 09:00πμ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA