Ερέτρια: «Έσβησε» στο τιμόνι μετά από τροχαίο ο 58χρονος Παναγιώτης Σίμωσης - Ήταν πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: «Έσβησε» στο τιμόνι μετά από τροχαίο ο 58χρονος Παναγιώτης Σίμωσης - Ήταν πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (20-02-2019) ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Παναγιώτης Σίμωσης...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ώρα που κινούταν με το αυτοκίνητο του στο 24ο χλμ Χαλκίδας - Λεπούρων, στην Ερέτρια, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ για άγνωστο λόγο, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα του.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπέστη καρδιακό επεισόδιο που τον οδήγησε στο τροχαίο, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.
 
Ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών που προκάλεσαν το θάνατό του.

Ανακοίνωση του ΣΑΜΕΕ για τον θάνατο του Παναγιώτη Σίμωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΜΕΕ, μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του τέως προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Παναγιώτη Σίμωση, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου από το 2006 έως το 2015 αποφάσισε ομόφωνα να αναβάλει την κοπή πίτας του ΣΑΜΕΕ η οποία θα γινόταν στις 24 Φεβρουαρίου.
 
Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA