Εύβοια: «Βροχή» τα πρόστιμα σε ιδιοκτήτες σκύλων για διάφορες παραβάσεις | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εύβοια: «Βροχή» τα πρόστιμα σε ιδιοκτήτες σκύλων για διάφορες παραβάσεις

Σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις είχαμε πρόστιμα άνω των 10.000 ευρώ...

Διαβάστε αναλυτικά:

Στη πρώτη περίπτωση, το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου βεβαίωσε παράβαση σε ιδιοκτήτη σκύλου που τιμωρείται με 500 ευρώ πρόστιμο, γιατί δεν φρόντισε ώστε να τηρούνται οι διατάξεις περί κοινής ησυχίας από τον σκύλο του.

Στη δεύτερη περίπτωση, το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, βεβαίωσε παραβάσεις σε ιδιοκτήτρια σκύλου που τιμωρούνται με 400 ευρώ πρόστιμο γιατί δεν είχε φροντίσει για την σήμανση και καταγραφή του σκύλου της και δεν ήταν σε ισχύ ο αντιλυσσικός εμβολισμός του ζώου.

Στη τρίτη περίπτωση, το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, βεβαίωσε παραβάσεις σε ιδιοκτήτη τεσσάρων σκύλων που τιμωρείται με 300+300 (Χ4) ευρώ πρόστιμο, γιατί δεν είχε στην κατοχή του ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας των ζώων του και επειδή είχε παραλείψει να λάβει μέτρα για την έξοδο αυτών από την ιδιοκτησία του.

Τέλος το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, βεβαίωσε πρόστιμο ύψος 6.900 ευρώ σε κάτοικο της περιοχής γιατί δεν είχε φροντίσει να καταγράψει τα 23 σκυλιά που φιλοξενούσε στο σπίτι του!

Τα ανωτέρω πρόστιμα καταβάλλονται μειωμένα κατά το ήμισυ στην ταμειακή υπηρεσία των οικείων Δήμων.

Νέο «χαστούκι» του ΣτΕ: Παράνομα τα εξοχικά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη Βόρεια Εύβοια

Παράνομο έκριναν ξανά οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι είναι το πολεοδομικό σχέδιο οικισμού στη Βόρεια Εύβοια των συναδέλφων τους, της Ένωσης...

Βίντεο - Ρεπορτάζ