Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Νικολόπουλος - Στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξαν! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Νικολόπουλος - Στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξαν! (ΦΩΤΟ)

Σε «πολιτικό θρίλερ» παραπέμπει η υπόθεση της διασφάλισης της συνέχειας της ΚΟ των ΑΝΕΛ, μετά την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου, όπως έχει προαναγγείλλει ότι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος...

Ο εκλεγείς με το κόμμα του Πάνου Καμμένου αλλά, πλέον, ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για «βία κατά πολιτικού σώματος».

Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών». 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Συνεργάτες του κ. Καμμένου αρνήθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε οποιοδήποτε εκβιασμό κατά του ανεξάρτητου βουλευτή. 

Μάλιστα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης τα sms που αντήλλαξαν οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος:
Την ίδια ώρα, την πλάτη στον Πάνο Καμμένο γυρίζουν και οι πρώην βουλευτές του Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Λαζαρίδης, αρνούμενοι να του προσφέρουν χείρα βοηθείας για την διάσωση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Τυχόν επιστροφή τους θα έδινε ανάσα ζωής στον Πάνο Καμμένο μετά την αρνητική για το κόμμα του γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, που απεφάνθη ότι για τη διατήρηση μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας πρέπει και οι 5 βουλευτές να έχουν εκλεγεί με το ίδιο κόμμα.
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA