Στη Βουλγαρία για αποτέφρωση η σορός του Παναγιώτη Σίμωση - Κατευθυνόταν προς τα Δικαστήρια Χαλκίδας όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Βουλγαρία για αποτέφρωση η σορός του Παναγιώτη Σίμωση - Κατευθυνόταν προς τα Δικαστήρια Χαλκίδας όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η σορός του Παναγιώτη Σίμωση θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία και θα αποτεφρωθεί, αφού αυτή ήταν η επιθυμία του ιδίου...

Όπως σας προαναφέραμε από χθες (δείτε ΕΔΩ) το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παναγιώτης Σίμωσης κινούταν το πρωί της Τετάρτης (20-02-2019) στο 24ο χλμ Χαλκίδας - Λεπούρων, στην Ερέτρια, όταν για άγνωστο λόγο ο εκλιπών έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα του.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπέστη καρδιακό επεισόδιο που τον οδήγησε στο τροχαίο, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών που προκάλεσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σορός του Παναγιώτη Σίμωση θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία και θα αποτεφρωθεί, αφού αυτή ήταν η επιθυμία του ιδίου.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, ο Παναγιώτης Σίμωσης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς Χαλκίδα διότι ήταν εμπλεκόμενος σε κακουργηματική ποινική υπόθεση που θα εκδικαζόταν την ίδια ημέρα στα Δικαστήρια της πόλης, ωστόσο τον πρόλαβε το μοιραίο τροχαίο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA