Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Ανακοίνωσε υποψήφιους ο Τάσος Καλαθέρης και λίγες ώρα μετά τον διέψευσαν δύο γνωστά πρόσωπα - Παρών και ο Σκουρλέτης στην εκδήλωση! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Ανακοίνωσε υποψήφιους ο Τάσος Καλαθέρης και λίγες ώρα μετά τον διέψευσαν δύο γνωστά πρόσωπα - Παρών και ο Σκουρλέτης στην εκδήλωση! (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27-02-2019) στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας η παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων, Τάσου Καλαθέρη ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ...

Το παρών έδωσαν οι 4 βουλευτές του κόμματος από την Εύβοια, τοπικά στελέχη, αλλά και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Εικόνες από την πολιτική εκδήλωση:

 
Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να ξεκινούν καλά για τον Τάσο Καλαθέρη, καθώς λίγες ώρες μετά από την συγκεκριμένη εκδήλωση, εστάλη ανακοίνωση στο EviaZoom.gr από δύο γνωστά πρόσωπα της πόλης οι οποίοι τονίζουν ότι ανακοινώθηκαν τα ονόματα τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση ως υποψήφιοι στο συνδυασμό του Τάσου Καλαθέρη, κάτι που οι ίδιοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά!

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Γιαπλέ και τον Αθανάσιο Δεμερούτη, οι οποίοι αναφέρουν τα εξής:

«Εχθές Τετάρτη 27/02/2019 ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του κ.Τάσου Καλαθέρη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του των κυρίων Γιαπλέ Αθανάσιου και Δεμερούτη Αθανάσιου.

Θέλουμε να διαψεύσουμε πλήρως την συμμετοχή μας στο συνδυασμό του κ.Καλαθέρη καθώς και την συμμετοχή μας σε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό».
Αν μη τι άλλο, αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, θα πρόκειται για μία «χοντρή» γκάφα που εκθέτει προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA