31χρονος φίλαθλος έχασε το μάτι του από χτυπήματα αστυνομικού την ώρα που έφευγε από το ΟΑΚΑ μαζί με τον γιο του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

31χρονος φίλαθλος έχασε το μάτι του από χτυπήματα αστυνομικού την ώρα που έφευγε από το ΟΑΚΑ μαζί με τον γιο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό των ΜΑΤ καταγγέλλει η οικογένεια του 31χρονου που έχασε την όρασή του από το ένα μάτι μετά από χτύπημα με γκλοπ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ... 

Ο 31χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό φέρεται να έχασε οριστικά την όρασή του από το ένα μάτι, ενώ έχει κάταγμα στο ζυγωματικό όπως κι άλλα τραύματα.
 
Την όρασή του από το ένα μάτι έχασε φίλαθλος μετά από χτύπημα που δέχτηκε από άνδρα των ΜΑΤ στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων». 

Εκτός του 31χρονου τραυματίστηκε από την ίδια επίθεση αστυνομικών κι ένας 30χρονος συγγενής του  που είχε επίσης τραύματα στο πρόσωπο. Χωρίς από την ΕΛΑΣ να υπάρξει οποιαδήποτε μνεία στον τραυματισμό του και το συμβάν να αποσιωπήθηκε.

Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, ο 31χρονος βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, -στις καντίνες που είθισται να βρίσκονται έξω από τα περισσότερα γήπεδα-, μαζί με δύο ακόμα άτομα, όταν τα επεισόδια άρχισαν να επεκτείνονται προς το μέρος τους. 

Ο 31χρονος (μηχανικός σε καράβια) βρέθηκε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μαζί με τον γιο του και τον καπετάνιο του. Όταν όμως είδε πως τα πράγματα αγριεύουν, πήρε την απόφαση, -όπως πολλοί άλλοι-, να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Ο φίλαθλος θέλησε να προσφέρει τη βοήθεια του σε έναν οπαδό που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι (σ.σ. και αυτός προσπαθούσε να φύγει από το ΟΑΚΑ), την ώρα που στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου η κατάσταση ήταν αποπνικτική, λόγω των δακρυγόνων που χρησιμοποιήθηκαν.

Ο άτυχος φίλαθλος φέρεται να απευθύνθηκε προς την πλευρά των ανθρώπων των ΜΑΤ, προκειμένου να περιορίσουν τη ρίψη των δακρυγόνων και τότε ένας από αυτούς τον έριξε κάτω και τον χτύπησε στο μάτι. 

Ο 31χρονος φίλαθλος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση δίχως ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να σώσουν το αριστερό του μάτι

Η πλευρά του αναμένεται να καταθέσει μήνυση.

Όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος των τραυματιών Νίκος Αλετράς «η οικογένειά τους επιθυμεί την άμεση διερεύνηση του περιστατικού από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και τον εντοπισμό των αστυνομικών που χτύπησαν, χωρίς λόγο, τους δύο φιλάθλους».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA