Αρτάκη: Καταγγελίες για λευκό βαν που πλησιάζει παιδιά - «Δεν έχει συμβεί κάτι...», δηλώνει η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Καταγγελίες για λευκό βαν που πλησιάζει παιδιά - «Δεν έχει συμβεί κάτι...», δηλώνει η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέκτης καταγγελιών, για λευκό βαν που πλησιάζει παιδιά στη Νέα Αρτάκη, έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα το EviaZoom.gr... 

Ορισμένες μάλιστα από τις καταγγελίες που αναρτήθηκαν και στα social media, αναφέρουν ότι «πήγαν με λευκό βαν να αρπάξουν ένα 9χρονο παιδί έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρτάκης...» 

Όπως είναι φυσικό το θέμα έχει προκαλέσει ανησυχία στους γονείς και το EviaZoom.gr επικοινώνησε και με την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρτάκης, Ευδοκία Ζέρβα, η οποία ωστόσο καθησυχάζει, λέγοντας πως δεν έχει συμβεί κάτι που πρέπει να πάρει διαστάσεις. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Το παιδί του σχολείου, το οποίο περιέγραψε στην οικογένεια του ένα συγκεκριμένο περιστατικό που του συνέβη εκτός σχολείου, δεν περιέγραψε γεγονότα έτσι όπως περιέγραψε, σύμφωνα με δηλώσεις των γονέων στην οικογένεια. Δηλαδή δεν έχει συμβεί κάτι που πρέπει να πάρει διαστάσεις, και μάλιστα διαστάσεις οι οποίες ξεφεύγουν πια από την πραγματικότητα. Σας απαντώ κατηγορηματικά ότι κανένας εργαζόμενος του σχολείου και κανένα παιδί του σχολείου δεν έχει δει κάτι τέτοιο. 

Και σας το λέω με βεβαιότητα γιατί μαζέψαμε όλα τα παιδιά και κάναμε συζήτηση όλοι οι δάσκαλοι και η ψυχολόγος του σχολείου για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε στα παιδιά μας πως θα προφυλάσσονται από κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν όταν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο χωρίς την επίβλεψη ενήλικα. Εκτιμώ ότι στη συζήτηση αυτή που κράτησε αρκετή ώρα και ενισχύσαμε τον διάλογο για να μας μιλήσουν ελεύθερα, κάποιο από τα παιδί θα είχε βρεθεί να πει ότι ναι εγώ είδα ένα βαν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σας παρακαλώ πολύ, θέλω να τονιστεί αυτό το πράγμα».

ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις της:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA