Χαλκίδα: Πατέρας και γιος αντιμέτωποι με ένοπλους ληστές στο σπίτι - Αποκλειστικές δηλώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: Πατέρας και γιος αντιμέτωποι με ένοπλους ληστές στο σπίτι - Αποκλειστικές δηλώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές για 72χρονο και τον γιο του, Γιώργο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr... 

Ήταν περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (27-03-2019) στη περιοχή «Μηχανοστάσιο», επί της οδού Δυοβουνιώτου, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε κατοικία που διέμενε ο 72χρονος μαζί με την σύζυγο του η οποία εκείνη την ώρα είχε πάει στην εκκλησία. 

Οι άγνωστοι δράστες κρατώντας κοντόκαννη καραμπίνα και ένα ψεύτικο πιστόλι αιφνιδίασαν τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια τον χτύπησαν ελαφρά στο πρόσωπο. Από τις φωνές που ακούστηκαν βγήκε από το διπλανό σπίτι ο Χαλκιδέος οικοδόμος Γιώργος Παπαθεοδώρου, ο οποίος είναι γιος του 72χρονου. Άμεσα έτρεξε στο σπίτι να δει τι έχει συμβεί και όπως τονίζει στο EviaZoom.gr ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, σημαδεύοντας τον μάλιστα με την καραμπίνα. 

«Εγώ μένω δίπλα, βγήκε η κουνιάδα μου η μικρή να απλώσει κάτι ρούχα, άκουσε φωνές, κατέβηκα και εγώ κάτω. άνοιξα την πόρτα μπήκα μέσα και είδα τον άλλον και με σημάδευε με την κοντόκαννη. Μου έλεγε έλα μέσα, έλα μέσα και συ, τραβιόμουνα και γω σιγά σιγά πίσω να μην μπω μέσα μέχρι που κατέβηκα κάτω στο δρόμο, φώναζα της γυναίκας μου πάρε τηλέφωνο την αστυνομία και μετά φύγανε τρέχοντας. Πήραν το αμάξι 100 μέτρα πιο πέρα και φύγανε. Δηλαδή όλη η υπόθεση ήτανε 2-3 λεπτά είχανε κάτσει μέσα. 

Αυτός που με σημάδευε δεν φόραγε κουκούλα, ένας ξανθός ήτανε αδύνατος με λίγο μούσι, ο άλλος ήτανε μέσα τον είδα μετά που φύγανε έξω και τρέχανε. Φόραγε μια κουκούλα έτσι μια ζακέτα κουκούλα όχι μάσκα. Αυτόν μόνο πλάτη τον είδα. Και οι δύο ήταν ψηλοί και αδύνατοι. Ο πατέρας μου έκανε αξονική, καλά είναι απλά θα τον κρατήσουν για παρακολούθηση», ανέφερε ο Γιώργος Παπαθεοδώρου. 

Σημειώνεται ότι οι άγνωστοι δράστες ξέχασαν φεύγοντας το ψεύτικο πιστόλι μάρκας replica. 

Τις έρευνες για τον εντοπισμό τους έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαθεοδώρου:

Νέο «χαστούκι» του ΣτΕ: Παράνομα τα εξοχικά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη Βόρεια Εύβοια

Παράνομο έκριναν ξανά οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι είναι το πολεοδομικό σχέδιο οικισμού στη Βόρεια Εύβοια των συναδέλφων τους, της Ένωσης...

Βίντεο - Ρεπορτάζ