Αθωώθηκε το μοντέλο που συνελήφθη με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ - Βγήκε από τη φυλακή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αθωώθηκε το μοντέλο που συνελήφθη με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ - Βγήκε από τη φυλακή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αθωώθηκε ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο που δικάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με την κατηγορία μεταφοράς 2,6 κιλών κοκαΐνης...

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε στις αποσκευές της κοκαΐνη και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της χώρας

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η 21χρονη βγήκε και από τη φυλακή όπου αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Η 21χρονη συνελήφθη πριν από 15 μήνες στο Χονγκ Κονγκ με την κοκαΐνη στις αποσκευές της και η αθωωτική απόφαση αποτέλεσε έκπληξη και για τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, όπως είχε πει ο ίδιος.

Οι πρώτες εικόνες μετά την αθωωτική απόφαση:

Η 21χρονη συνελήφθη πριν από 15 μήνες στο Χονγκ Κονγκ με την κοκαΐνη στις αποσκευές της και η αθωωτική απόφαση αποτέλεσε έκπληξη και για τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, όπως είχε πει ο ίδιος.

Κατά την απολογία της είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχε διπλός πάτος με ναρκωτικά στο σάκο που μετέφερε και ότι την είχε παγιδεύσει ο Ρουμάνος φίλος της που την έπεισε να ταξιδέψει μαζί του στο Χονγκ Κονγκ με ενδιάμεση στάση την Αντίς Αμπέμπα.

Ο Εισαγγελέας, πάντως, είχε προτείνει να καταδικαστεί η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όμως, απευθυνόμενους στους ενόρκους, είπε ότι αν έχουν αμφιβολίες για την υπόθεση, να την αθωώσουν.

Η πρώτη φωτό της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, της 21χρονης από τη Μυτιλήνη η οποία συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, 1,5 χρόνο αφότου ξεκίνησε η όλη ιστορία.

Τη φωτογραφία έφερε στο φως το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Channel. Στα πλάνα φαινόταν η κοπέλα, με μαζεμένα τα μαλλιά της και μια μάσκα στο πρόσωπό της τη στιγμή που έμπαινε στο δικαστήριο.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε μετά την αθωωτική απόφαση:

«Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για την απόφαση αυτή. Η τραγική περιπέτεια της Ειρήνης έλαβε τέλος. Ήμουν επιφυλακτικός για την απόφαση λόγω της αυστηρότητας της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στην Κίνα αλλά τώρα νιώθω ευτυχισμένος». 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA