Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος για «φακελάκι» 2.000 ευρώ από επαγγελματία - Καταγγέλεται και ο δήμαρχος! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος για «φακελάκι» 2.000 ευρώ από επαγγελματία - Καταγγέλεται και ο δήμαρχος! (ΦΩΤΟ)

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την σύλληψη της δημοτικής υπαλλήλου στο Αργος που κατηγορείται για δωροληψία και εκβίαση, ενώ μάλιστα σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία...

Πρόκειται για την Δέσποινα Δαμασκηνού, δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών. Μάλιστα, όπως σημειώνεται είναι χωρισμένη με ένα παιδί.


Η υπόθεση, λοιπόν, με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο τεχνίτης είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Όταν απευθύνθηκε στη Δέσποινα Δαμασκηνού, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του.


Ο τεχνίτης απευθύνθηκε τότε στον ίδιο δήμαρχο, ο οποίος, –πάντα βάσει της καταγγελίας του άνδρα-, τον συμβούλεψε να πράξει όπως του υπέδειξε η κυρία Δαμασκηνού.

Εκείνος, τότε, ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και έκλεισε ραντεβού με την δημοτική σύμβουλο στις 6 Μαρτίου, δίνοντάς της 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως, παρενέβησαν οι αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στην κυρία Δαμασκηνού, ενώ ο δήμαρχος τελικά δε συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο. 


«Είναι πρώην μου, θέλει να με εκδικηθεί»

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Δαμασκηνού τοποθετήθηκε δημοσίως σε ανακοίνωσή της, λέγοντας πως ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για πλεκτάνη, καθώς ο νεαρός τεχνίτης θέλει να την εκδικηθεί, όπως λέει.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, που έλαβε από αυτόν, λέει πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.
 

Αναλυτικά η δήλωση της Βασιλικής Αχριάνη, συνηγόρου υπεράσπισης της Δέσποινας Δαμασκηνού:

«Σχετικά με την υπόθεση της εντολίδας μου κας Δαμασκηνού θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι τόσο από την μελέτη της δικογραφίας, όσο και από μαρτυρίες ανθρώπων, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, από τα οποία επιβεβαιώνεται πλήρως ο ισχυρισμός της εντολίδας μου, περί των οικονομικών της διαφορών με τον καταγγέλλοντα, που απορρέουν από δάνειο ύψους 2.000 ευρώ, που είχε λάβει από αυτήν και όφειλε να της είχε ήδη επιστρέψει και περί των μέχρι πρότινος στενών προσωπικών της σχέσεων, που ο καταγγέλλων αποκρύπτει.

Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία σε βάρος μίας μητέρας ενός ανήλικου τέκνου, που προσπαθεί μόνη της να μεγαλώσει, με τη δημοσίευση φωτογραφιών της, συνοδευόμενων από απαράδεκτους, ψευδείς και αβάσιμους για το πρόσωπο της χαρακτηρισμούς, πέραν της ηθικής τους απαξίας, συνιστούν και την κατάρριψη της θεμελιώδους αρχής του δικαιικού μας συστήματος, δηλαδή του τεκμηρίου της αθωότητας. 


Κάποιοι επιδιώκοντας να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από μια καθαρά προσωπική υπόθεση, δίνουν άλλη διάσταση σε αυτήν, αδιαφορώντας για την ουσία. Είναι βέβαιο όμως ότι τα κίνητρα και οι μέντορες του δράστη της καταγγελίας, θα αποκαλυφθούν, η σκευωρία θα καταπέσει και η αλήθεια θα λάμψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ναύπλιο, 12-3-2019».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA