Εκπρόσωπος Περιστερίου: «Η Κύμη διαμαρτυρόταν για την διαιτησία και στο πρώτο παιχνίδι που έχασε με 30 πόντους! Έχει 360 φάουλ υπέρ της!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Εκπρόσωπος Περιστερίου: «Η Κύμη διαμαρτυρόταν για την διαιτησία και στο πρώτο παιχνίδι που έχασε με 30 πόντους! Έχει 360 φάουλ υπέρ της!»

Στην αντεπίθεση βγήκε το Περιστέρι, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του προέδρου της Κύμης για τη διαιτησία του μεταξύ τους παιχνιδιού, το Σάββατο...
 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Τόλη Κοτζιά και Μάνο Ζερβάκη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Πανταζόπουλος έκανε λόγο για «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» που δέχεται η ομάδα των δυτικών προαστίων ενώ υπενθύμισε ότι η Κύμη είχε παράπονα από τη διαιτησία και στο πρώτο ματς όταν το Περιστέρι νίκησε με 30 πόντους στη Χαλκίδα και πρόσθεσε όλα αυτά γίνονται προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις.
 
Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός διευθυντής του Περιστερίου:

 

«Με ενοχλεί όλο αυτό που συμβαίνει όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να συμβεί τόσο να ευνοηθείς, όσο και να αδικηθείς. Λέμε πολλές φορές πράγματα που απέχουν από την πραγματικότητα. 

Έχουμε δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο Facebook που έχουν κάνει κακό στο άθλημα. Δεν λέω να μην διαμαρτύρεσαι, αλλά μπορείς να πηγαίνεις στα αρμόδια όργανα και να λες τα παράπονά του. 

Η Κύμη έχει 360 φάουλ υπέρ της και εμείς 380 υπέρ μας σε όλο το πρωτάθλημα. Μιλάμε για ένα φάουλ σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο.
 

Λέμε για τις βολές στο συγκεκριμένο ματς... Έπαιζε η Κύμη με αλλαγές και έβγαινε ο Μπεντίλ με τον κοντό, οπότε ήταν φυσιολογικό να γίνουν τέτοια φάουλ.
 
Για την επίμαχη φάση που διαμαρτύρεται η Κύμη: 

«Βλέπουμε μία φάση στην οποία υπάρχει επαφή και μετά βήματα. Θέλετε να πείτε ότι έγιναν πρώτα τα βήματα και μετά το φάουλ; Θέλετε να πείτε ότι έγιναν πρώτα το φάουλ και μετά τα βήματα; Είναι λάθος να στεκόμαστε σε μία φάση που ήταν η τελευταία. Προηγουμένως, μπορώ να σας πω ότι έγινε φάουλ στον Μουρ. Με τη σειρά της μπορεί να πει η Κύμη ότι έγινε φάουλ στον Χόρτον σε προηγούμενη φάση. Δεν βρίσκουμε άκρη έτσι. 

Η Κύμη έχασε 30 πόντους στο πρώτο ματς και διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία.
 

Δημιουργούνται εντυπώσεις και δεχόμαστε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Όλο αυτό είναι ψεύτικο και υποκριτικό. 

Στο Περιστέρι ξεκινήσαμε έναν σχεδιασμό 3 ετών, με έναν προπονητή, που για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας στα χρονικά. Έχουμε κάνει αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε ούτε εμείς και αυτό μάλλον έχει ενοχλήσει πολλούς. 

Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα με επαφές. Η ομάδα που έχει τα πιο πολλά κερδισμένα φάουλ είναι ο Ήφαιστος. Τι πάει να πει αυτό; Ο Ήφαιστος είναι μια ομάδα υπόδειγμα που κάνει τρομερή δουλειά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η διαιτησία, αλλά ο στοιχηματισμός που πάντα αιωρείται πάνω από το άθλημα». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA