Ξέφυγε ο Θεοδώρου: «Ρε μο@νί Παναγιώτου που είδες το φάουλ; Παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξέφυγε ο Θεοδώρου: «Ρε μο@νί Παναγιώτου που είδες το φάουλ; Παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ύβρεις και απειλές κατά διαιτητών και ΚΕΔ επιδόθηκε μέσω facebook, ο πρόεδρος του ΓΣ Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, στον οποίο έφερε πολλά νεύρα η ήττα από το Περιστέρι...

Συγκεκριμένα διαμαρτύρεται έντονα για μια αμφισβητούμενη φάση (ζητάει βήματα) λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και ενώ ήταν μπροστά η Κύμη. Οι διαιτητές σφύριξαν φάουλ υπέρ του παίκτη των γηπεδούχων μαζί με τεχνική ποινή στον πάγκο της Κύμης για διαμαρτυρία.

«Πουρσανίδη-Παναγιώτου δείτε το βίντεο ζητήστε δημόσια συγνώμη για την επίμαχη φάση με τα βήματα που δεν δόθηκαν και αποδείξτε ότι φοράτε παντελόνια σαν άντρες και όχι για να σας κρατάει τα επίμαχα σημεία σας, αλλιώς κρεμάστε την σφυρίχτρα!», ανέφερε ο Θεοδώρου, ενώ σε άλλη ανάρτηση αναρωτιέται αν οι διαιτητές παίζουν με τα λεφτά των παραγόντων.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα έγραψε «Δεν θα μείνει γραφείο στην ΚΕΔ την επόμενη Τετάρτη», ενώ σε ένα ποστ που λίγο αργότερα «κατέβηκε», ξέφυγε λέγοντας: «Ρε μο@νί Παναγιώτου που το είδες το φάουλ και την Τεχνική ποινή; ΒΗΜΑΤΑΑΑ».

Δείτε τα ποστ:




Δείτε την φάση:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA