Ευθύνες στα ΜΑΤ για τα χημικά: Κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ευθύνες στα ΜΑΤ για τα χημικά: Κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Με «βαριά» τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει ακόμη και αφαίρεση 6 βαθμών, γεγονός που είναι πιθανό να τον φέρει ακόμη και μόλις τρεις βαθμούς από τη «ζώνη» του υποβιβασμού...

Το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ διακόπηκε οριστικά, με τον Παναθηναϊκό πλέον να κινδυνεύει με εξοντωτική τιμωρία.

Την ίδια ώρα γίνεται λόγος και για τις ευθύνες της Αστυνομίας που «έπνιξε» το γήπεδο με χημικά για να καταδιώξει περίπου 100 οπαδούς.

Όπως αναφέρει ένας γονέας που βρέθηκε με το παιδί του στο γήπεδο:

Βρίσκοντας, λοιπόν, μπροστά του έναν αστυνομικό που με βάση τα γαλόνια του έδειχνε να έχει υψηλό αξίωμα, αποφάσισε να του εκφράσει την απορία του για το γεγονός πως οι δυνάμεις της Αστυνομίας δεν σεβάστηκαν σε κανένα σημείο τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο και για χάρη μερικών ανεγκέφαλων προχώρησαν σε ενέργειες που όπως κατήγγειλε έκαναν τον κόσμο να λιποθυμάει και να πέφτει κάτω.
 

Χαρακτηριστικά ήταν λόγια του και σας μεταφέρουμε ένα μέρος αυτών. «Μία ζωή θα είστε έξω από την κοινωνία. Για 100 άτομα πήγατε να μας πνίξετε; Δεν βλέπατε τον κόσμο που λιποθυμούσε και έπεφτε κάτω από τα χημικά που ρίχνατε; Θέλετε να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο από τα χημικά;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA