Περιστέρι - Κύμη 94-93: Κατάφερε και έχασε σε ματς θρίλερ με παράταση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Περιστέρι - Κύμη 94-93: Κατάφερε και έχασε σε ματς θρίλερ με παράταση!

Το αγνώριστο Περιστέρι επικράτησε 94-93 της Κύμης στην παράταση σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε με το καλάθι και φάουλ του 18χρονου Καράμπελα για την 17η αγωνιστική της Basket League... 

Η Κύμη, που ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 16 πόντους, ωστόσο στα τελευταία λεπτά κατέρρευσε ανεξήγητα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι με 6/7 τρίποντα, αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 17-31, με τον Γουίλιαμς να ξεχωρίζει με 9 πόντους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Περιστεριώτες φάνηκαν να αντιδρούν και μείωσαν τη διαφορά, με την Κύμη πάντως να παραμένει μπροστά στο σκορ και να κλείνει το ημίχρονο στο +6 (39-45). Ο Σαγκς μέτρησε 13 πόντους, ενώ ο Χάροου με 9 ήταν ο πρωταγωνιστής από την άλλη μεριά.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα μετά τη διακοπή του ημιχρόνου, με την ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού να δείχνει χαρακτήρα, ενώ το σκορ διαμορφώθηκε στο 59-65 με τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Το Περιστέρι μπήκε αποφασισμένο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και έφερε το ματς στα ίσια στο 35’ (70-70). Το φινάλε ήταν δραματικό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 80-80 και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί, ο Μουρ έδωσε προβάδισμα στο Περιστέρι, με τους Λιούις και Ουάσιγκτον να διαμορφώνουν το 87-92 στο 43′.
Μία όμως αμφισβητούμενη φάση, που κατέληξε σε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, έφερε τον Μουρ να ευστοχεί σε τρεις βολές και να κάνει το 92-93. Στην επόμενη επίθεση η Κύμη έκανε λάθος με τον Καρινιάσουσκας και ο θρασύς Ζώης Καράμπελας με καλάθι έγραψε το τελικό 94-93, χαρίζοντας μία τεράστια νίκη στο Περιστέρι.

Περιστέρι (Α. Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 10, Χάροου 18 , Γκρέι 7 , Αγραβάνης 3, Μουράτος 5, Σκορδίλης 8 , Μπεντίλ 27, Καράμπελας 2, Μουρ 14

Κύμη (Ι. Κουτσός): Τουτζιαράκης 6 , Σαγκς 24 , Ουάσιγκτον 13 , ΛεΚουαν 14 , Ουίλιαμς 11 , Πουλιανίτης 3 , Χόρτον 19 , Καρινιάουσκας 3

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA