«Να χαμογελάτε που έχετε δουλειά και παίρνετε 300 ευρώ» - Προκλητική ανακοίνωση από διευθύντρια του super market «My Market» προς τους εργαζομένους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Να χαμογελάτε που έχετε δουλειά και παίρνετε 300 ευρώ» - Προκλητική ανακοίνωση από διευθύντρια του super market «My Market» προς τους εργαζομένους!

Ανακοίνωση «εργασιακού μεσαίωνα», εν έτη 2019, απέστειλε περιφερειακή διευθύντρια καταστήματος της γνωστής αλυσίδας super market «My Market», με αποδέκτες χαμηλόμισθους υπαλλήλους, ζητώντας από αυτούς «να χαμογελούν γιατί έχουν δουλειά και αυτό είναι αρκετό», ενώ υπογραμμίζει για τους εργαζόμενους των 300 ευρώ ότι "το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο« - Η γνωστή αλυσίδα super market καταδίκασε πάντως το περιστατικό...

Συγκεκριμένα, η εν λόγω προϊστάμενη
ζητά από τους εργαζόμενους να χαμογελούν γιατί... μόνο και μόνο που έχουν δουλειά αυτό είναι αρκετό!
 

Παράλληλα, επισημαίνει ότι είναι «τυχεροί που πληρώνονται στην ώρα τους», ενώ «για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro» αναφέρει «ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο».

«Οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο», αναφέρει ακολούθως, για να προσθέσει πως οι εργαζόμενοι θα περάσουν από τεστ εφαρμογής των ανωτέρω, καθώς ένας «μυστικός επισκέπτης» θα προβεί στην αξιολόγηση τους. 


Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της περιφερειακής διευθύντριας καταστήματος του «My Market»:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.
 

Επειδή έχετε δουλειά
 

Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
 

Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
 

Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
 

Επειδή πληρώνεστε για αυτό
 

Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
 

Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων», καταλήγει.

Η γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ εξέφρασε την αντίθεση της με την παραπάνω ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «ατυχές περιστατικό», το οποίο έλαβε χώρα με πρωτοβουλία της συγκεκριμένης διευθύντριας.

Κλείνοντας, η εταιρεία My Market υπογράμμισε πως
«τέτοιες κινήσεις δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA