Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ο Παναγιώτης Τζαφέρος για την μετακίνηση της νοσηλεύτριας και την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ο Παναγιώτης Τζαφέρος για την μετακίνηση της νοσηλεύτριας και την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων!

6 ημέρες μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, (δείτε ΕΔΩ), ήρθε η (καθυστερημένη) απάντηση του Διοικητή, Παναγιώτη Τζαφέρου, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

«Μία από τις πιο βασικές αρμοδιότητες της Διοίκησης αποτελεί η ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας όλων των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας. Στο πλαίσιο αυτό κινούνται όλες οι αποφάσεις μου στις μετακινήσεις του προσωπικού έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη λειτουργία.
 
Εκτιμώντας το μέχρι σήμερα σημαντικό έργο του Νοσηλευτικού Προσωπικού μας, που μέσα από τις υφιστάμενες δυσκολίες επιτελούν νυχθημερόν τις υπηρεσίες τους και είναι στο πλευρό των ασθενών,
πρόσφατα προχωρήσαμε στις προσλήψεις πέντε (5) Νοσηλευτριών που αποτελεί και το μείζον θέμα της βελτίωσης των συνθηκών εργασίας τους.

Η συγκεκριμένη μετακίνηση της Νοσηλεύτριας επίσης συνέβαλε στη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, αφού πριν τη μετακίνησή της εργαζόταν αποκλειστικά μόνο τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφασή μου καλείται να εργάζεται και ήδη εργάζεται και απογεύματα και στο επόμενο διάστημα θα εργάζεται και νύχτα.

Επειδή η καταγγελία αναφέρει ότι εργάζεται μόνο πρωινά ενδεικτικά σας παραθέτω τις ημερομηνίες και τα ωράρια που εργάσθηκε πέραν των πρωινών:

.2 Μαρτίου (Σάββατο) 14.00-21.00
.9 Μαρτίου (Σάββατο) 14.00-21.00
.10 Μαρτίου (Κυριακή) 14.00-21.00
.16 Μαρτίου (Σάββατο) 14.00-21.00

Επίσης εκτός από τις πιο πάνω υπηρεσίες των Σαββατοκύριακων, εργάσθηκε και την αργία της Καθαρής Δευτέρας από 8.00-15.00 (ενώ αρκετοί από εμάς απολαμβάναμε την ηλιόλουστη ημέρα και το έθιμο) και μάλιστα της έχει ορισθεί να εργασθεί και την αργία της 25ης Μαρτίου!

Επειδή θεωρώ ότι είναι υγιές και δημοκρατικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει σαφώς ότι: ''έχουσι γνώσιν οι φύλακες''».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA