Ο Κεδίκογλου ονειρεύεται πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο (ΗΧΗΤΙΚΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΛΟΠΥ
 

Ο Κεδίκογλου ονειρεύεται πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Δεν θα απέκλεια και εκλογές τον Ιούλιο. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να σκεφτεί σε ποιους ενδοιασμούς συγκυριών θα μπορέσει να μπερδέψει όσο γίνεται περισσότερο τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Ευβοιώτης βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη...

«Λέει, εάν το πιστέψουμε βέβαια, ότι δεν θα κάνει τις εκλογές τις εθνικές μαζί με τις υπόλοιπες, κρατάω τις επιφυλάξεις μου διότι συνήθως όταν λέει κάτι ο κ. Τσίπρας πράττει το αντίθετο. Σε μία τέτοια περίπτωση η εκτίμηση μου είναι ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν θα είναι διαχειρίσιμο και προκειμένου να περιμένει την απόλυτη συντριβή του τον Οκτώβριο, θα προσπαθήσει μέσα στον Ιούλιο να κάνει εκλογές», σημείωσε ο Σ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να αποδοκιμαστεί ο Πρωθυπουργός και παράλληλα να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή στήριξη στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κακά τα ψέματα, άλλο σχέδιο για έξοδο από το σημερινό αδιέξοδο δεν υπάρχει, παρά μόνο το συγκροτημένο σχέδιο της ΝΔ».

Ακούστε το ηχητικό:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα