Πέθανε ο Ευβοιώτης δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πέθανε ο Ευβοιώτης δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης (ΦΩΤΟ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει ότι «έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θανάσης Ηλιοδρομίτης... 

Ο Θανάσης Ηλιοδρομίτης γεννήθηκε στα Βασιλικά Ευβοίας το 1957. 

Το 1975 εισήχθη στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1981 και ενώ φοιτούσε ακόμη, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για βιοποριστικούς λόγους. Από τον Φλεβάρη του 1983 ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτης στο επαρχιακό τμήμα του Ριζοσπάστη ενώ, από το 1987 εντάχθηκε στο οικονομικό τμήμα της εφημερίδας καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εμπορίου.

Το 1990, μετά από εννέα χρόνια στον «Ριζοσπάστη» θα μετακινηθεί στο «Mega Channel» και εκεί θα παραμείνει καλύπτοντας πάντοτε το Υπουργείο Εμπορίου. Εργάστηκε επίσης στην «Ημερησία». 

Ο Θανάσης Ηλιοδρομίτης υπήρξε ένας άριστος γνώστης του αντικειμένου του. Εργατικός, συνεπής, συναδελφικός, με ήθος και ευθύνη εργάστηκε σκληρά για την ενημέρωση των πολιτών. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και την αγαπημένη του κόρη και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο. 

Η κηδεία του Θανάση Ηλιοδρομίτη θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 15.00 στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά. 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA