Θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτάκη: Πρωταγωνιστής και σε θέατρο της Χαλκίδας ο άτυχος Θοδωρής Λάφης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτάκη: Πρωταγωνιστής και σε θέατρο της Χαλκίδας ο άτυχος Θοδωρής Λάφης! (ΦΩΤΟ)

Πρωταγωνιστής του έργου «RING» στο Θέατρο «Περι-Τεχνών» ήταν επίσης ο άτυχος 28χρονος Θοδωρής Λάφης που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (19-03-2019) στο δρόμο πλησίον του γηπέδου της Νέας Αρτάκης...

Όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr, στη προηγούμενη ανάρτηση, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Χαλκίδας συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


O 28χρονος Θοδωρής Λάφης εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση «Johnies Food and Coffee», ένα fast-food της περιοχής που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (21-03-2019) στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στη Νέα Αρτάκη. 
Το Θέατρο «Περι-Τεχνών», με ανακοίνωση του ενημέρωσε για την αναβολή όλων των προγραμματισμένων παραστάσεων.

«Το Θέατρο Περί Τεχνών ακυρώνει όλες τις παραστάσεις λόγο πένθους του πολυαγαπημένου μας Θοδωρή Λαφη. Θα σε χειροκροτουμε παντα ,παντα θα είσαι στην ψυχή μας. Καλό ταξίδι.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA