Αποδοκιμασίες σε εκδήλωση της ΝΔ για τα «γαλάζια» χρίσματα στις δημοτικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποδοκιμασίες σε εκδήλωση της ΝΔ για τα «γαλάζια» χρίσματα στις δημοτικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και στο Δήμο Χαλκιδέων, έχει προκληθεί «εμφύλιος» για τα «γαλάζια» χρίσματα σχεδόν σε όλους τους δήμους της χώρας, άσχετα αν τα πήρε πίσω ο Αυγενάκης...

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα από την ΝΟΔΕ Καρδίτσας, τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Κώστας Τσιάρας δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας αναφέρθηκε μόνο στην υποψηφιότητα και στη στήριξη του Βασίλη Τσιάκου, ενός εκ των τριών υποψηφίων που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ.

Τόσο ο Κώστας Καλογιάννης όσο και ο Κώστας Παπαλός που ήταν παρόντες στην εκδήλωση αντέδρασαν και μαζί με άλλα στελέχη από το συγκεκριμένο συνδυασμό αποχώρησαν από την αίθουσα με φωνές και γιουχαρίσματα.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Γκαβογιάννης έγραψε αμέσως μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην εκδήλωση αναρτώντας και το επίμαχο βίντεο με τα γιουχαρίσματα:

«Ντροπή στους Τσιάρα και Αυγενάκη μόνο. Ο ενας θέλει να το παίξει ισχυρός στην Καρδιτσα και άλλος κάνει την πλάκα του διότι δεν εκλέγεται εδώ αλλά στην Κρήτη ... Εκτός από την Τ.Α σε όλη την Ελλάδα καταστρέφουν και μια ιστορική παράταξη , που κάποιοι άλλη ματώσανε να την στήσουν ...... Φαίνεται γράφουν και αυτή την ιστορία τους !!! »


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA