Επίσκεψη Χρυσαυγιτών παρουσία Λαγού στη Βόρεια Εύβοια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη Χρυσαυγιτών παρουσία Λαγού στη Βόρεια Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν τις προεκλογικές επισκέψεις στην Εύβοια και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής...

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι:

«Κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας στα πλαίσια των δράσεων και επαφών που αναπτύσσει σχετικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Γιώτης, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τους πολίτες, συνομίλησε μαζί τους, και ανέπτυξε το σχέδιο και τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για την πολύπαθη περιφέρεια μας. 
Τον κο Γιώτη πλαισίωσαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του νομού Ευβοίας Παναγιώτης Κελεπούρης, Χρήστος Μπουρνιώτης, Χρήστος Κοτρώνης, Γιώργος Παπανικολάου και Χρήστος Μανώλης.
 
Επίσης στα πλαίσια και των επερχόμενων Ευρωεκλογών, που διεξάγονται ταυτόχρονα, στη περιοδεία μετείχαν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και ο Στρατιωτικός Ιατρός Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ως υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κινήματος για τις εκλογές του Μαΐου. Τα ικανά μας στελέχη συνομίλησαν με το κόσμο που συναντήσαμε, ένιωσαν απογοήτευση για την εγκατάλειψη του υπέροχου τόπου μας από τη Κεντρική και Περιφερειακή εξουσία και έδωσαν την ειλικρινή υπόσχεση πως θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν όλοι οι Έλληνες πίσω τις ζωές τους, να πάρουμε όλοι οι Ελληνες τη πατρίδα μας πίσω, όχι ασκώντας πολιτική ή μένοντας σε κούφια λόγια αλλά με έργα και πράξεις.
 
Τη περιοδεία πλαισίωσαν, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής Χριστόφορος Τσάγκας καθώς και οι συναγωνιστές Ευάγγελος Μπαρμπούρης, Γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας, και Χρήστος Μουλάς, υποψήφιος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", με καταγωγή από το νομό μας.
 
Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο Μαντούδι, τις Κεχριές, την Λίμνη, τις Ροβιές, τον Πύργο, την Ιστιαία και τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο. Η υποδοχή η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ήταν εξαιρετική. Οι πολίτες ένιωσαν το πραγματικό ενδιαφέρον των επισκεπτών υποψηφίων και σίγουρα τους γεννήθηκε η ελπίδα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, ότι υπάρχει ακόμα τρόπος για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA